Veer går i sig selv

Ja som overskriften siger, så undrer jeg mig over om veer kan gå i sig selv igen? Nogle gange kan veerne svækkes eller gå helt i stå, for eksempel når man tager ind på fødegangen. Jeg vågnede op i nat kl 03. De kan også starte om natten, hvor kroppen er i hvile, og du er afslappet, for så at gå i stå, når du står op og går omkring.

Når kroppen er parat til det, går veerne oftest i gang af sig selv igen. Efterhånden bliver vearbejdet .

Hvornår går de rigtige veer i gang. Mon jeg overhovedet kan gå i fødsel selv. Bare vandet ville gå , men jeg har en underlig fornemmelse af at det ikke for mit vedkomne kommer til at gå af sig selv. Jeg har en samtale med en læge omkring fødsel på onsdag på min terminsdag. Og jeg tænker meget poå om . Plukkeveer og veer er i sig selv ikke tegn på at fødslen er i gang.

Der er tale om sammentrækninger af livmoderens muskulatur. Så længe, der er tale om uregelmæssige veer , der kommer og går og stiger i intensitet, er der kun tale om plukkeveer. Mængden af plukkeveer stiger til sidst i graviditeten og skal .

Den latente fase kan faktisk også vare fra timer til 2-døgn, så det ikke så mærkeligt at man kan være helt træt inden fødslen rigtigt går i gang. Skab ro omkring dig, det mindsker stress hormonerne i kroppen, og dette i sig selv understøtter de regelmæssige veers ankomst. Er der nogle der ved noget om, at når veerne går i sig selv igen om de kommer tilbage indenfor døgn eller om det hele kan gå helt i stå igen? I slutningen af graviditeten kan du få velignende aktivitet i et par timer. Det kan gøre lidt ondt, du kan føle dig tung, og du kan tro, at det er veer.

Men går det i sig selv igen, er det ikke fødeveer. Rigtige veer er tiltagende i styrke, interval . Så i går aftes blev det helt slemt igen og fik igen veer , det gik i sig selv igen efter et par timer. Men hele natten har jeg bare haft så ondt at jeg ikke har kunnet sove og meget kraftige smerter i bækkenet og ned i benene.

Her til morgen kunne jeg knap nok gå pga smerterne. Nå, men samtidig har jeg også siden fredag . De var ikke regelmæssige, men som meget kraftige plukkeveer. I løbet af natten tog de til og blev regelmæssige med minutters mellemrum. Onsdag går de i sig selv igen, for at komme tilbage natten til torsdag.

En fødsel kan begynde på forskellige måder. Men fødslen kan også begynde ved en langsom optrapning af veer. Veernes intensitet kan stige hen over nogle dage.

Fødslen kan også starte med en . Man kan også opleve at man får veer i en lille time måske, hvor der er et tydeligt mønster i veerne, men så pludselig går det hele i sig selv igen.

Det tror jeg en del især 3. En af de kvinder jeg interviewede sagde til mig: ”Mange har fortalt mig: Når du får veer , så er du ikke i tvivl. Som førstegangsfødende kan det være svært at vide, hvornår fødslen går i gang. Læs om hvad du selv kan gøre, mens du har veer , hvornår du skal ringe til Fødemodtagelsen og hvorfor den latente fase tilbri​nges bedst hjemme.

Når udvidelsen begynder at gå hurtigere i den aktive fase, er det tid at komme ind på Fødemodtagelsen. Når barnet ligger med numsen nedad. I graviditeten bevæger barnet sig meget rundt i livmoderen, men de fleste børn vender af sig selv helt rigtigt, altså står på . Hvis det er sidstnævnte, så tag et bind på, og vent en times tid.

Vandet kan gå i en stor skylle, og så er du ikke i tvivl, men det kan også småsive. Føles bindet tungt, er vandet gået. Fostervand har desuden en noget særpræget lugt.

Dernæst følger der almindeligvis veer af sig selv i løbet af det næste døgns tid. Skal du lægge dig, når vandet går ? Er du så heldig, at du har haft latensfase veer , der er gået i sig selv , kan det være, at du belønnes med en næste veopstart, der går direkte i . Når fødslen ikke går helt af sig selv. Min Mor griner og siger at veer er irriterende på mere end én måde.

Hun spørger også om hun skal ringe til min far. Jeg siger at hun skal vente til vi er HELT sikre på at det ikke går i sig selv igen. Vildt at jeg stadig kunne være i tvivl om hvorvidt jeg skulle føde).