Stikke halen mellem benene

Søgning på “ stikke halen mellem benene ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk. Når der står at stikke halen mellem benene i et debatindlæg, hvad kan formålet med dette så være? Jeg har tænkt lidt og skrevet min. Endnu en gang har jeg brug for jeres råd.

Da det gik galt med den fyr jeg havde efter min eks.

Men sådan skulle det åbenbart ikke gå. Se flere fraser fra kategorien kropsdel. Hun fortjener en far, der ikke stikker halen mellem benene, . Jeg vil nok ikke udtrykke mig på helt samme måde. Men jeg må indrømme, at det gjorde ondt på mig at læse hendes indlæg.

Og på den baggrund har jeg følt det at . At stikke af eller opgive noget, fordi man er bange. At komme i gange med at snakke.

At lægge kortene på bordet. Noget, der er nyt og forskelligt fra det, man kender til. Corams ord om at ‘give op’ og ‘ stikke halen mellem benene ‘ havde ramt plet.

Hedegaard nægter at lade sig kue, hævder han. Hun prøvede at sige til sig selv at det ikke ville være at stikke halen mellem benene , men hun troede ikke helt på det. Omsider åbnede hun døren ind til Coram.

Vi bliver her,“ knurrede hun. Hverken mere eller mindre. Men hvis nu det i stedet pludselig er en lang række ni meter høje bølger, som er på vej, nogle store, brusende sataner, som virkelig kan give dig en røvful som vil flå dig af . Ikke stikke halen mellem benene ,” sagde jeg til mig selv. Eller det tror jeg i hvert fal jeg gjorde. Jeg nåede hen til klippekanten.

Hvis bare jeg tog et enkelt skridt til, ville jeg ikke længere have det sådan her. Det var så latterligt nemt – et enkelt skridt – i forhold til smerten ved at være i live. Skal pressenstikke halen mellem benene, krybe og spinde–bare fordi Aud Helen Vestgård sidder iStortinget?

Pressen skal ikke stikke halen mellem benene , sagde hun, men det er dens pligt atciteresine kilder korrekt. Det erjeg ogsåked af,og detharjeg josagt. Lena blevigen overrumplet .

STIKKE HALEN MELLEM BENENE ,translations from Danish, translation of STIKKE HALEN MELLEM BENENE Danish. DanishKommissionen reagerede imidlertid ved at stikke halen mellem benene og sendte sagen tilbage til regeringen under påskud af, at den ikke henhørte under dens kompetenceområde. However, the Commission dodged the issue, saying that this . Den førstnævnte er udgangspunkt for udtryk som “ stikke halen mellem benene ” og “bide sig selv i halen”. Den sidstnævnte har en række .