Regler for larm i lejlighed

Men fælles er, at der typisk vil være en husorden, der har til formål at regulere, hvor og hvornår man må støje. Hvilke love og regler du kan henholde dig til, hvis du bliver generet af dine naboer, afhænger af, hvorvidt du er ejer, andelshaver eller lejer. Feb Hvor meget må naboen larme, når han bygger om og til? Jun Jeg er en fyr i start 20’erne og jeg har købt min første lejlighed.

Hvad er de typiske grunde.

Området og beliggenheden er. Forstå mig ret, men hvis nogle klagede over larm fra min lejlighed , ville jeg øjeblikkeligt gøre noget ved det. En aften hvor vi min ven og.

Hunde skal overholde de husregler , I måtte have. Nov Renovering af lejl ovenpå vores, hvor står vi? Udover at de spiller musik på upassende tidspunkter, så larmer de bare helt enormt meget ved at gå rundt med sko på i lejligheden , flytte rundt på møbler og mange andre ting. Og det kan man jo ikke rigtig.

Det er ikke alle steder, der har specifikke regler om støj, men de fleste steder er der.

Jeg har aldrig oplevet at der var . May Halvdelen af danskerne føler sig generet af naboens larm flere gange om ugen, men pas på med at klage, advarer eksperter. Tænk dig om en ekstra gang, inden du klager over støj fra naboen, anbefaler eksperter. Af: Louise Skøtt Gadeberg. Når naboen larmer for meget, bliver . Her hvor jeg bor, skal musikken dæmpes kl. Man må tage hensyn til naboerne, der har ret til at kunne få ro i deres eget hjem.

Lejeren er endvidere forpligtet til at sørge for, at husordens- reglerne også overholdes af medlemmer af lejerens husstan samt de personer og gæster, som besøger lejeren eller opholder sig i dennes lejlighed. Overtrædelse af husordensregler kan medføre opsigelse efter Lejelovens § 8 eller ophævelse af lejemålet . Der har været rimeligt med larm fra dem på anden, så meget at jeg til sidst valgte at skrive et sobert brev, om at jeg synes det var blevet for meget, og der skal laves regler omkring larm. Det sidste sted jeg boede, der havde . Herhjemme er den nærmeste nabo 1meter væk, så det går nok 😀 Skal bare holde noget førfest i min mors lejlighed på 1. Jan Hej alle sammen er der nogle kloge hoveder der kan hjælpe mig.

Jeg bor i privat lejebolig. Hvor udlejer er pænt ligeglad hvad der forgår og hvordan huset stand er osv. Så min overbo og nabo pænt sagt er egoistiske, og støjer og høre .

Hej folkens, har fået et brev fra min overbo om at jeg larmer en tand for meget i nattetimerne, når jeg sidder og snakker (spiller med venner), og om jeg ikke vil dæmpe mig lidt. Som den søde underbo jeg nu er skal jeg selvfølgelig nok forsøge at være mere stille. Af ren nysgerrighed kunne jeg dog godt . Kan man blive smidt ud at sin lejebolig, pga ens børn larmer ? Oct Hun ser ingen anden udvej end at flygte.

Larmen er uudholdelig og Kirsten Engelund må flygte væk fra sin lejlighed , mens håndværkere borer, banker og larmer både lige uden for vinduet, i væggene og inden for i hendes tre værelses lejlighed i Brabrand. Sagen er, at jeg bor i en ejerlejlighed – naboen bor i opgangen ved siden af, og tilhører den samme ejerforening. I dagtimerne er det ikke noget problem da jeg alligevel er væk på arbejde, men om natten . Aug vi bor på sal med unger på år og her er der klare regler om at her løber man ikke og man skal tage hensyn til at der bor andre lige ved siden af – og under os. Hele deres lejlighed skal total renove. Aug Vi har ringet til politiet gange, men naboen larmer stadig.

I løbet af det sidste år har vi haft problemer med naboen på grund af for meget larm og musik, der ofte kommer fra hans lejligheden i løbet af natten. Så han kender godt ejendommens regler og vælger bevidst at ignorere dem. Sep Jeg er klar over, at det vil forårsage mere larm , end hvad jeg selv ville kunne lave , men det, de præsterer, er ud over alt tænkeligt! Det resulterer så i, at ungerne tonser rundt og råber og skriger i hele lejligheden i en halv time. Er der nogen regler herom, og hvor finder jeg dem i givet fald?

De har nu den sidste måned været igang med at total renovere lejligheden hvilket larmer utroligt meget, de er igang hver eneste weekend og til tider hverdage som fx idag fra om morgenen til om aftenen, det. Mit spørgsmål er så om der er nogle regler for hvor meget man må larme, syntes det er ved at være ulideligt!