Pulverlakering af fælge

Hvor lakken er begyndt at skalle af, og jeg vil derfor have fælgene sandblæst og malet blanksorte her over vinteren, men jeg kan ikke bestemme mig for om de skal pulverlakeres (har hørt en masse godt om det) eller om jeg skal få . Reperation af fælge og ny lak – Købte mig nogle brugte fælge med et par skrammer (se før-billederne) – Efter kemisk afrensning, sandblæsning og en omgang pu. Så har jeg fået mine fælge tilbage fra pulverlakeringen , det har kostet mig 3kr pr. Interesseret kan jeg godt skaffe jer forbindelsen. SV6blå, zx6rr forgaffel,hugger, Hyperpro bagdæmper,og .

Vi har dog kunder i hele landet. Fælgene har nogle små kantstensridser som først skal laves derefter skal de pulverlakeres. Hvor tager jeg hen hvis jeg skal have pulverlakeret mine fælge heroppe i det nordjyske? Jeg har ikke den store forstand på pulverlakering.

Vi pulverlakerer og overfladebehandler alle typer opgaver i metal for private. Fælge , cykler, stel, båddele, møbler m. Kontant betaling og Mobilepay.

Se tilgængelige standard RAL farver. Er der nogen af jer der for nylig har fået pulverlakeret fælge ? Har ringet lidt rundt i københavnsområdet, og fået et par priser. Synes dog det lyder lidt dyrt. Fælgene er og Gladsaxe Metalsliberi vil have 8pr fælg , for at glasblæse og male. Har også snakket med hastrup.

Vi er din professionelle partner, når vi taler dæk og fælge. Opretning af skæve fælge. Lakering eller omlakering? Efter sandblæsning eller slyngrensning sprøjtes emnet med polyester og hærdes i ovn ved 200°C.

Pulverlakering kan foretages på et væld af forskellige materialer og i mange forskellige farver. Blandt andet er metoden meget anvendt til lakering af gelændere, ligesom at også alufælge får en behandling med pulverlakering. Fra tid til anden skal dine alufælge vedligeholdes i form af ny lakering. Dette foregår typisk ve at dine fælge renses med slyngrensning, hvorefter de lakeres med pulverlakering.

Vi står for hele processen, så du hurtigt og nemt kan få lakeret dine fælge og hermed komme godt videre uden besvær. Vi servicerer alle kunder i .

Jeg skal have malet mine fælge , så jeg tog dem til autolakere, som fortalte mig at han ikke ville male dem, mem derimod anbefalede at få den glasblæst og pulver lakeret. Kan man ikke få et fornuftigt resultat med alm. Se de farverige billedeksempler fra vores daglige arbejde. Skrammer på alufælgene, øv!

Mange gange kan løsningen være at lakerer fælgene og denne opgave kan din lokale LAKexperten løse for dig. Hvis du har ønsker omkring speciallakering af fælgene, kan der vælges mellem mange forskellige farver, også chrome effekt lakering kan. Men de originale og alle fornuftigt . VI TILBYDER SALG AF DEMINERALISERET VAND. Leveres i dunke eller palletank.

Instagram has returned invalid data. Fragt sker med danske fragtmænd . Firmaet drives af Kenneth og Steffen der ånder og lever for, at levere kunderne unikke skræddersyet produkter indenfor pulverlakering. Custom Coating tilbyder blandt andet pulverlakering af: ​. Pulver påføres og hærdes efterfølgende ved 2grader.