Over termin andengangsfødende

WeeeeEr lidt nysgerrig om hvor mange dage I gik over termin 2. Min JM snakkede om at gik man dage over tid 1. Der er kommet nye retningslinjer for, hvornår man anbefaler, at fødslen sættes i gang, hvis man går over tiden. Anbefalingerne er udarbejdet af de danske fødselslægers organisation (DSOG). Kort fortalt handler det om, at graviditeten nu anbefales afsluttet før udgangen af fulde uger, hvor den gravide tidligere først blev . Men selv din læge kan skyde til dage forkert, og så kan det hurtigt se u som om du går over tid.

Så der kan simpelthen være tale om, at din termin ikke er sat 1 rigtigt. Men du kan også reelt gå over tid. Det sker faktisk ret tit for førstegangsfødende, der i gennemsnit føder dage over 40-ugers terminen.

Synes du det kunne være rart at vide, hvornår du føder, så se her. Find ud af hvor mange der føder før ti føder til tiden og hvor mange der går over tid. Det kunne være sjovt at vide gennemsnittet for andengangsfødende.

Jeg gik dog kun en dag over termin anden gang,og det var helt ok,ellers havde jeg født d. Ved min første fødte jeg dage før termin. Ved nr,kom han en hel uge før.

Nu venter jeg nr,og jeg vil helst ikke gå over tid. Er desperat for at finde ud af hvad der gemmer sig i maven. Som også er min fødselsdag så jeg ville gerne føde lidt før. Hvis jeg skulle gå over tid kan jeg ramme . Alle i min mødregruppe fødte fra termin til dage over – altså ingen fødsel før termin , og de var alle førstegangsfødende. Men kender altså også lige et par stykker som har født før tid.

Var hos JM i dag og min mand spugte til det selvsamme. Hun sagde at flere førstegangsfødende end andengangsfødende. Er ved at være godt utålmodig. Er gået dage over termin nu.

Så tænkte om i ville fortælle hvornå. Gik i over tiden da i fødte anden gang? Jeg har termin på mandag og jeg er ved at blive sindsyg af og vente. Da jeg fødte Lærke var de.

I dag er jeg gået dage over tid. Du er gået over terminen. Hvad sker der, når du er gået over termin ? Hvornår skal fødslen sættes i gang?

Hvorfor sætte fødslen i gang før fulde uger? Hvis man gerne vil vente med igangsættelse . Her er Stefanis beretning om, hvordan hendes arbejde med kroppen og fødeteknikkerne hjalp hende styrket igennem en meget langt og udfordrende fødsel med igangsættelse to uger over termin. Jordmoderen siger, at jeg vist ikke har særlig meget gavn af at være andengangsfødende da det ikke lader til at gå hurtigere.

Mia Rasmussens nyfødte dreng er kun tre timer gammel, men Mia er som andengangsfødende allerede i tøjet og klar til at tage hjem. Lettere fortumlet efter en lynfødsel, men. Jeg havde en tid på hospitalet til tjek samme dag, fordi jeg var over termin , siger hun. LÆS OGSÅ: Fars fødselsoplevelse: . Det betyder, at flere af dem skal have hjælp til at få sat fødslen i gang.

I praksis betyder det, at mange gravide indkaldes til en undersøgelse, . Hun gruer som kollegerne for de forestående besparelser. Lene Skou Jensen ser op på tavlen. Ud for kolonnen for fødestue står de informationer, hun skal bruge : Lena Andersen.

Jeg er andengangsfødende og sidste gang blev jeg sat i gang ca. Når nu du ikke har nogen tegn og gik over tid sidst, så tror jeg ikke du føder før termin. Oprindeligt ville jeg havde prøvet noget modnende akupunktur op til termin , for jeg vil meget nødig sættes i gang medicinsk, men nu er fokus bare på at.