Kreativ genbrug blog

I tirsdags havde jeg aftenvagt på højskolen, og på opfordring fra et par elever lavede jeg en lille scrunchies workshop. Er du kreativ , elsker du gør-det-selv arbejde eller at indrette (måske med finurlige, anderledes, sjove, skære ting og sager) – findes der et utal af inspirationssider på hvordan du kan genbruge, det du måske i forvejen har liggende i gemmerne. Måske er det nu du skal give det nyt liv ? Tina Dalbøge er boligstylist, gør det selv-kvinde, blogger og hun holder foredrag og kurser om boligindretning og kreativitet med genbrug.

Jeg har en masse cowboybukser som jeg aldrig bruger, så jeg har været på jagt efter nogle gode idéer til hvad jeg kan bruge dem til.

Lad mig dele nogle af dem med jer her: 1) Pude med lomme. Lækkert tæppe af små strimler. Hvorfor ikke bruge emballage fra skyllemiddel, flydende sæbe, flydende olie eller andre plastflasker til nyttig genbrug – en mobiltelefonholder? Hvis du mangler ideer til kreative projekter så besøg HUSFLID på Østerbro. Det er ikke god blog -politik at “låne” uden at linke.

Men det er så bare min mening. Her kommer et blogspot om noget så old school (og ja måske uncool) som et mor -datter syprojekt – skide hyggeligt, hvis man har ti og barnet lærer flere gode syteknikker.

Indlægget handler også om at bruge ældre stramajbroderier, der fx har været indrammet, i nye pudebetræk. Se med hvordan vi gjorde… På min barsel . AffaldsImperiet er et fællesskab, som er optaget af at gøre verden lidt bedre ved at inspirere og motivere til mere kreativ bæredygtighe genbrug og upcycling. Vi holder til i Roskilde og arbejder positivt for at omsætte affald til værdifulde ressourcer. Jeg har været så heldig at få et frieksemplar af Nina Ewalds nye bog Kreativt genbrug – Ideer til haven.

Genbrug skåner miljøet, hjælper på CO2. Bogen lyder spændende, jeg går også ind for genbrug og kan se, at du er meget kreativ på dette område. Flot at din kuffert kom . Jeg synes det er hyggeligt og mere inspirerende at dimse rundt på loppemarkeder og i genbrugsforretninger. Min kreative hjerne bliver udfordret. Christina har en kreativ åre, som får frit løb i hendes lille arbejds- værelse, hvor det sprudler af farver og former.

De skønne, farverige stickers på væggen er købt på trendsales. Følg også Christina på hendes blog badelma-badutski. LÆS OGSÅ Maria Louise og Kristian tør mere i deres . Eller bare Lise og Michael.

En kreativ boligblog, med en passion for . Tag-arkiv: genbrug af cder. Sommer Helårsideer Mad og drikke. Efterår Halloween Jul Nytår Vinter Påske Fastelavn Forår Sankt Hans.

Ny bog om Kreativ genbrug til haven. Jeg har lige fået tilsendt en meget inspirerende have bog, som jeg gerne vil anbefale. Kreativt genbrug ideer til haven af Nina Ewald Bogen er fyldt op med skønne genbrugs ideer til haven, her er virkelig noget for enhver smag. I august udkom DIY bogen til den kreative sjæl, som elsker at lave rå bolig-gør- det-selv projekter, som kan personliggøre hjemmet. Jeg er virkelig glad og overrasket over den varme velkomst den har fået, og jeg knuselsker alle jer som sender mig beskeder, hvor I har modtaget bogen og er så glad for den.

Jeg elsker at være kreativ – det er mit frirum, der giver mig masser af energi i en travl hverdag. Jeg deler her mine idéer og erfaringer, så jeg forhåbentligt kan inspirere andre til at kreere. Bloggen er primært fokuseret på DIY tutorials og lidt inspiration jeg finder til kommende projekter.

Jeg håber, at jeg med denne blog kan . Jeg er vokset op med genbrug og loppemarkeder – jeg elsker det. Jeg har altid haft en ting for gamle møbler og nips med historie og skævheder. Det er svært at sætte finger på hvordan man lige ve hvad kunne være pænt, for det handler i bund og grund om individuel smag, men jeg synes uden tvivl at .