Køkken inspiration blog

Feb Inspiration – køkken vol. Som jeg skrev igår kommer der også idag inspiration til køkkenet. Den mini følgeton med køkken inspiration , der har været den sidste uge her på bloggen, slutter idag med vol.

Der kommer selvfølgelig meget mere frem over. Det er bare slut i denne omgang. Der er masser af lækker køkken inspiration på bloggen, så er du på udkig efter ny inspiration , så læg vejen forbi bloggen her.

Skal du have nyt køkken , er der mange ting, der skal tages stilling til. Hvilken type metal skal vandhanen være af? Kan du få en emhætte, der ikke kan ses? Og hvad farve skal køkkenet have? Det hjælper Bolig Magasinet dig med at blive klogere på i vores mange køkkenartikler.

Vi skriver også om alt muligt andet tilbehør til . BO BEDRE er stedet for dig, der skal have nyt køkken , lave om i dit nuværende eller som bare leder efter inspiration. Jeg taler i særdeleshed om mit køkken !

Bolig reportager fra ind og udland i samarbejde med de bedste stylister og arkitekter. Julens helligdage skal bruges på endnu et projekt. Jeg har jo fri i hele dage, så nu skal mit køkken have en kærlig hånd. Jeg har boet i min lejlighed på Vesterbro i lidt over et år.

Savner du inspiration til indretning af køkkenet ? Uanset størrelsen på køkkenet kan det være en udfordring at håndtere indretningen af dit køkken , for det er ofte en svær balance mellem at skabe funktionalitet og samtidig gøre køkkenet til et ste hvor du rent faktisk har lyst til at opholde dig. Aug Smukke stilleben, lækre designnyheder og inspirerende interiør. Bolig- blogs hitter, og vi har fundet fem inspirerende, danske kvinder i bloglan du skal besøge. Feb Jeg havde følelsen af at gå ind på en operationsstue hver gang jeg stod i mit virkelig hvide køkken , og det var bare ikke hyggeligt.

Det var lige før jeg skulle have solbriller på derinde. Tjek lige disse fede køkkener – alle fra den super fine blog STIL inspiration. Læs også bloggen: Råt er godt. Nøgleord: Nyt køkken , inspiration , køkkener , Line Thit Klein. Lige nu drømmer jeg om at få de to materialer i mit kommende køkken.

Vi er ikke tættere på at finde en lejlighe men derfor kan man jo godt drømme). Dog kan jeg ikke lade være med at tænke lidt praktisk. Så fik man lidt køkkeninspiration.

Jeg har lige været ovre og besøge min gamle veninde, Annika, og hun er rigtig sød. Står du som så mange andre og drømmer om et nyt badeværelse eller køkken , men har svært ved at finde den helt rigtige løsning? Hos virksomheden Bliving, som bor i indre city er de kommet dig i forkøbet.

Som noget nyt kan du simpelthen bestille en arkitekt – uanset hvilket rum du skal istandsætte, og visuelt får du hjælp . Så er vi færdige med sommerens køkkenprojekt og i dag viser jeg en masse billeder, beskrivelser og fortælling om vores køkken i detaljer. Jeg bikser lidt med at indrettet køkkenhylderne , så de er lige dele pyntelige og praktiske … tror det bliver et okay hyggeligt . Renie er kok , mor til skønne unger, gift med Christian og kreativ blæksprutte. Her skriver Renie Rexbye. Få uvildigt overblik med gode rå inspiration , hjælp til budget, sparetips, cases og håndværkerfif.

Find inspiration til køkken , badeværelse og garderobe på HTHs blog. Masser af artikler og gode råd til indretning, design mv. Og vi er vilde me at dele vores gode ideer og tips til, hvordan man kan indrette sin bolig i en bestemt stil.

En blog , hvor vi giver dig muligheden for, at læse om de ideer og tanker, vi gør os omkring netop boligindretningen. Derfor har vi lavet TL Blog. Eksempelvis vil vi gerne vise dig .