Københavnerskab til salg

På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Som endnu et led i min serie af forskellige indretningstyper, vil jeg gerne vise jer mine yndlings planter til hjemmet, da jeg endnu ikke er hoppet videre fra den botaniske indretningstype 🙂 Hvis i gået glip af tidligere indlæg i serien, kan i finde dem alle lige HER. Find denne og andre pins på Hjemmet . Skabet trænger til grundrengøring og ny maling, men er dermed også muligheden for at få et autentisk københavnerskab i eget design. Skabet kan afhentes på indre Nørrebro eller leveres for 20- i .

Håndplukket vintage detaljer til dit hjem, sjove gamle ting og designklassikere til køkken, hus og have. Danmarks største udbud af stofledninger, ren retro. Så blev det endelig færdig, malet hvidt ude og inde og skuffer og forkanten bevaret fuldstændig som den blev født med det. Skydelåger i glas og de fineste greb på skufferne.

Da vi dagligt får forespørgsler vedr. Jeg må indse at uanset hvor meget jeg ønsker mig at have det her skab hængende, så kommer det ikke til at ske – så længe vi bor her. Det passer ikke ind og der er iøvrigt ikke plads til det nogen steder. Så efter en sommer, hvor det har stået i skuret – har jeg besluttet mig for at . Matterede låger med slebet fingergreb. Der kommer hele tiden nye varer i netbutikken.

Herunder står listet de varer som er under klargøring. Københavnerskabe, sælger vi det på den måde at hvis der er . Kommode, mindre til entre. SALGSSPAM⚠ -Alt børnetøj er vasket i Neutral Byd gerne – Betaling via Solgte varer slettes. Sofabor b: l: 1h: Sofabord af mørkt træ med glas og skuffe til salg. Ligemeget hvilke hylder jeg beslutter mig for at købe til opbevaring, så skal jeg have købt på to glashylder.

Jeg har fundet et sted hvor jeg kan lavet dem præcis efter mine mål her. Magter ikke at skulle støve alle . Images from Mette Rubærno Lichtenberg on instagram. Opbevaring i mit københavnerskab til sysagerne.

Og den anden ende, som I jo har set før. Undtagen tv, men den er nu heller ikke værd at tage billeder af. Det hænger foran lænestolen og kan tages u så manden kan se ovre fra sofaen. Bare hvis I nu tænkte, at det var lidt vildt, hvis vi . Krydderihylde, Glasskuffer, Stor flot gammel krydderihylde.

Keramik og træ kan bare noget sammen. Trænger nok til en gang maling. Knagerne må være selvmonterede, da de store ikke er ens – heller . Det mint grønne københavnerskab har været en del af vores disk i butikken – men det vil være så pænt fyldt med planter!

Ole Lukøje Eventyrlampe, med en gammel skærm til, som er lavet af svineblære.