Hvordan laver man beton

Hvis man selv vil støbe sit betongulv, sokkel eller andre småting der hjemme er blandingsforholdet meget nemt 1:3. Altså gange grus gang cement det er vigtig mængden er lige stor hver gang du laver en blanding. Først tørblander man det derefter tilsætter man vand til man har den konsistens man vil have normalt siger . Beton har et utal af anvendelsesmuligheder. Støb et fundament til huset eller lav en rå betonbænk til haven.

Her på siderne finder du inspiration til de mange muligheder.

Har du mod på at støbe beton , kan du lave de flotteste projekter selv. Men hvordan gør jeg, og hvilke farver kan jeg bruge? Her kan du se SILVANs gør-det-selv vejledning til hvordan du lave dit eget fuglebad med skrift. Tak for nogle dejlige videoer, jeg snublede over dem ved et tilfælde.

Og nu får jeg da helt lyst til at lege. Sådan laver jeg rababerblad i beton. Vi har fundet cool DIY-projekter med beton , du nemt kan kaste dig over.

Lav nemt dine egne unikke stager støbt i bl. BORDPLADER I BETON – det er lettere, end du tror.

Først skal du tage stilling til, hvordan overflade-strukturen på den færdige bordplade skal være. Skal der være større partikler i overfladen som f. Vi guider dig til, at lave en rå beton -lampe i galleriet her – uden det behøver at koste en formue. Kreativitet for alle, leg med hobby beton , støb ting til boligen eller haven dette er en hobby man bliver bidt af det er kun fantasien der sætter grænser du vil elske det. Lav en nisse her viser Anita rasmussen hvordan hun laver en nisse i en nylonstrømpe, kvasten på nissens hue er lavet i fliseklæb og formet som en kvast.

Hvordan laver man cement. Jeg har købt mørtle og san men kender ikke blandingsforholdet mellem disse to ting? På forhånd tak for hjælpen.

Så har jeg fået lavet en anvisning på hvordan jeg laver siliconeforme til at støbe beton i. Der er sikkert mange måder at gøre det på, men jeg gør sådan her, for det fungerer for mig. Jeg finder de ting frem jeg skal bruge. Sanitetssilicone fra Jem og Fix, sprøjtepistol, den . Ja jeg laver det tykkere til feks. Bettinna – Blomsterbloggen 10.

Læs her hvordan jeg lavet den. Billede lånt af Tonje Boganes. Sofabord Dette sofabord lavet af beton med stål hjul. Dette også muligt at lave , men kræver lidt ekstra.

Jeg har længe haft lyst til at prøve at lave afstøbninger af rabarberblade.

I lørdags var jeg endelig nået dertil hvor både betonen var i hus, jeg havde en eftermiddag uden planer og vejret var rimeligt uden alt for meget regn! Jeg havde set en lille notits i et bla jeg stødte ind i på Ærø i sommerferien. Når man bygger et hus eller en anden bygning er det vigtigt at væggene kommer til at stå på noget solidt og derfor graves der ud til at man kan opbygge et fundament.

Men du kan i princippet bruge hvilket som helst bla så længe det er stort nok. Du kan købe poser med færdigblandet beton (a kg). Den skal blandes op med cirka tre liter vand.

Af en pose kan der blive cirka tre fine fuglebade, så måske du laver et til din nabo, mens du alligevel er i gang? Vil du selv lege med beton og lære hvordan du gør, så se mere her. Vi bruger MakeMake dekorationsbeton til at lave flotte havefigurer. Her forklarer Charlotte fra Huset, hvordan du selv kan lave et bord.

Samme tanke fik Charlotte i gårsdagens afsnit af Huset, hvor hun gik i gang med betonblander og støbeform. Sæt ben på efter eget valg, men i et materiale , der er stærkt nok til at bære den tunge plade, da beton vejer ca. Hele Smuk-Betons proces, herunder etablering af støbeform, pålægning af membran til støbning, påføring af beton og prægning af det ønskede mønster, ses her.