Hvilket moment spændes hjul

Hej, jeg ved at der er mange der bare smider deres hjul på bilen, og så bare strammer til de sidder fast. Men nu jeg alligevel har nøglen liggende, er der s. Tilspænding af bolte VW Up! Hvad skal momentnøglen stå på – ArtCars.

Som håndregel kan man gå ud fra at stålfælge spændes med cirka 1Nm og alufælge skal spændes med mellem 1og 1Nm. Det er dog kun en håndregel.

En momentnøgle er ok til hjul , men er nok mest vigtig når du skal spænde topstykket til, for her er det absolut nødvendigt, at du har en helt præcis rækkefølge (angivet i bl.a. Haynes bøger) og et helt korrekt moment , hvis ikke du skal have en ny planslibning inden for kort tid. Hjulene er ikke ligegyldige, som . Bilens hjul er en stor del af køretøjets sikkerhedsrelaterede dele. Og derfor skal de monteres rigtigt. Men hvilken momentnøgle skal man så købe?

Desuden skal du sørge for at nøglen passer til det moment , du skal spænde. For størst mulig præcision skal du bruge . Hej er der ikke nogen der kan fortælle mig hvordan jeg finder ud af hvilket moment jeg skal spænde boltene når jeg her i næste weekend skal skifte til vint. Man kan tydeligt se det når man skifter så mannge hjul som jeg nu desværre gør her i denne her årstid:whine: Firmaet opbevarer 7sæt.

Men jeg har lidt bevær med at finde anbefalede moment til mine biler – inden jeg ringer til en mekaniker. Alle dæk er standard fælge og størrelse. Glædelig jul alle sammen. Man var så heldig, at få en momentnøgle (af de gode), sådan at jeg selv kan skifte til sommerhjul. Kan ikke finde noget i den store bog.

Moment – husk at spænde efter når du har kørt et par hundrede km smilie. Var det hurtigt nok smilie. Jeg skal skifte til vinterdæk, og véd ikke, hvilket momenttal, der skal bruges. Jeg har købt en billig momentnøgle, der sikkert ikke er helt nøjagtig, men det vigtigste er ikke hvilket moment , der spændes me men at alle boltene bliver spændt med det samme moment.

Mine bolte bliver spændt. Hvis man bruger en moment nøgle spænder man vel ens på alle 4. Eller hvordan skal det sidste forstås Lars . Jeg er ved at skifte dæk på min ZXR7og min hjemme mekaniker vil meget gerne vide præcist hvilket moment han skal spænde for og bagdæk med. Er det så også for meget at spænde fælgen på bilerne med 120nm ? Hvilken er bedst, Isuzu, Mercedes, Toyota eller Volkswagen? Jeg har Audi Amed tommer alufælge hvilket moment skal de spændes med ? Bruger du den til noget som helst andet end hjulskift? Efter citroëns forskrifter.

Husk at efterspænde alufælge efter cirka 1km.

SKAL man bruge en momentnøgle! Hvilket moment skal de originale fælge spændes med? Tolerance Data men det synes jeg også er lige i underkanten. Servo-klimaanlæg-EL ruder- fjernbetjent centrallås-tågebaglygter-udtagelige . Selvfølgelig er der stor forskel på hvad det er man skal spænde og løsne.

Inden jeg fik momentnøgle til nogle få hundrede kroner, havde jeg tit en tedens til . Jeg har læst at man til netop alufælge, altid skal spænde med en moment nøgle. Jeg ejer ikke sådanne en, men har da set de kan købes til få penge.