Hæklede tæpper af stofrester

Riv rigeligt med stofrester i strimler på ca. Vælg farver, der harmonerer flot sammen, eller skab kontrast med sort og hvid. Dette tæppe er hæklet med stangmasker på en hæklenål str. Jeg har vist mit hæklede gulvtæppe frem på Instagram flere gange.

Hver gang er der mange der er interesseret i opskriften.

Hvilket jeg sådan set godt kan forstå, for det ér et virkelig fint tæppe. Så skal der hækles tæppe. I denne video viser jeg hvordan man kan hækle et gulvtæppe ud stofgarn lavet af et lagen. Et af projekterne var bl.

Det startede egentlig me at en af pigerne var gået i gang med at flette et tæppe , hun havde set på nettet, og før vi fik set os om, sad vi en hel gruppe piger og. Kludetæppet hæklet af regnbuefarvede stofstrimler, vil passe i børneværelset, entréen og badeværelset. Det var Marianne Jepsen, der fandt denne pin.

Find (og gem) dine egne pins på Pinterest.

Find denne og andre pins på håndværk via grethenilsson. Cushy Puff-Stitch Throw Rug Crochet Pattern. Gratis Hæklemønstre Hæklede DækkeservietterHåndklæder HæklemaskerGds TøjLayetteGulvtæppeSyrenerTrapper . Skab et cool tæppe af dit aflagte tøj. Dette flotte, runde gulvtæppe er lavet af stofrester , som du eksempelvis kan få fra dit aflagte tøj.

Klip en masse strimler, som du vikler rundt om en tyk snor, og syr fast. Du kan veksle mellem farver og mønstre i . Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. De er hæklet i vasket bomuldsstof eller vintage sengetøj, så de kan alle vaskes på grader. De er dejligt tykke og lækre at gå på, og holder længe.

De er alle unika modeller, da stofferne er vintage og alle nogle jeg finder på genbrug og andre steder. Der går omkring meter stof til et tæppe på meter i diameter. Det nemmeste er at hækle med strækbare strimler.

Man KAN dog også lave tilsvarende strimler af bomuldslærre men det bliver MEGET fast at arbejde me da det ikke giver sig under . Jeg har været godt hængt op med mit nye arbejde og tusinde andre arrangementer i weekenderne, fordi jeg har haft fødselsdag og min kæreste lige efter. Og apropos min kærestes fødselsdag, så har jeg (selvfølgelig) hæklet en gave til ham. På det seneste har jeg fået lidt en svaghed for at hækle tæpper , da det bare er en .

Jeg elsker, når det er de små ting – som her med den hæklede kant – der gør hele forskellen. Se vejledningen til hvordan. Senest er jeg er blevet forelsket i dette fine, fine tæppe , som jo egentlig er ret simpelt at lave. Et projekt, som de fleste kan være med på uanset niveau, er at hækle et lækkert tæppe til brug i sofaen på de kolde vinteraftener.

Du har selv mulighed for at vælge farve og materiale og får dermed et mere personligt tæppe , end hvis du gik ned i nærmeste forretning og købte et færdigproduceret tæppe ligesom tusindvis af . Det er virkelig blevet populært at hækle sine egne kurve, og mulighederne er virkelig mange…. Jeg er selv en af dem der gerne hækler en masse kurve, da jeg syntes de er super anvendelige og jeg må indrømme at jeg har virkelig mange kurve og kasser alle steder i vores hjem. Elsker simpelthen at jeg . Efter en årrække med bare trægulve er netop de løse tæpper for alvor tilbage i indretningen – både som hyggespredere og som markører for stilen.

This Pin was discovered by Ellen Kirstine R. Boucherouite-tæppet er håndknyttet af stofrester og fremstillet i Marokko.