Grunder til mdf plade

Når grundingen er påført bør sømhuller og andre skader spartles med JOTUN SPARTEL TIL TRÆ. Slib underlaget for at fjerne overskydende spartel og fjern slibestøvet. Vi anbefaler at spartle to gange for at få det bedste resultat.

Problem:Jeg er ved at bygge en reol af mdf. Hvordan maler jeg kanterne, så de bliver lige så fine som resten? LÆS OGSÅ: Mere om MDF – plader Løsning: Kanterne kan godt blive lige så flotte, men det kræver flere påføringer end på de glatte flader.

Til alle dem der med stor succes har malet deres hjemmelavede højttalere – hvis der da overhovedet er nogen selvbyggere tilbage herinde. Jeg skal til at give mine højttalere den sidste finish, men kan ikke lige finde ud af hvad jeg skal bruge som grunder. Det MDF -skidt suger jo som en svamp så det skal være noget der . Kanten på en MDF plade skal “lukkes” før sprøjtemaling. Vi lukker kanten med to gange grundmaling når vi grunder bagside, og to gange grundmaling når vi grunder forside. Hvis ikke kanten er pudset, skal vi efter grundmaling spartle før vi.

Ved gulnet træ, mørke træsorter, eller gammle ubehandlet mdf plader er der risiko for gennemslag af vandopløselige farvestoffer, her grundes der med iso træ grunder , der males gange med dette produkt for at opnå optimal spærre effekt. Jan Peter Westh pwe.

Pladen skal jo ikke være meget kønnere end væggene og gulvet osv. Jeg grunder , sliber og maler og ser hvordan det ser ud. Jul Jeg har en bøtte hæftegrunder hvorpå der står at den kan bruges som grunder på klinker, diverse metal, men der står ikke noget om træ. Kan jeg bruge den som grunder på MDF – plader til en reol?

Jun Jeg har lige malet en hel bunke MDF -hylder uden de store problemer. Jeg spurgte i malerforretningen og fik følgende råd og vejledning: Gav først gang grunder og sleb. Han(den flinke mand i butikken)anbefalede gange grunder , men jeg gav det faktisk kun en gang.

Malede og sleb og malede igen. En MDF – plade tåler ikke fugt og derfor frarådes det som udgangspunkt at male en sådan. Det kan dog lade sig gøre at male en MDF – plade , hvis denne først lakeres med urethanalkydlak.

Apr Hey Står og skal til at male sådan nogen højtalerkasser i mdf plade men kan jeg bare bruge alm. Tror ikke du og jeg kan få fingre i en grunder på spraydåse, der kan fylde nok ud. Sep Jeg har fået lavet et kabinet til en sub, nu er det snart tid til at få den malet, men bør jeg ikke behandle mdf pladen med noget inden jeg sender den til.

Jeg har lige lavet nye fødder til mine HT i kraftigt 30mm tykt MDF , jeg har købt billigt mat sort spraymaling. Men mindes at have læst et indlæg her på HIFI4ALL, hvor der blev brug en speciel grunder til MDF-plade , og så vidt jeg husker kunne dette ikke købes som spray, og det læste jeg først efter at . Hvis træet har været industrilakeret og derfor er meget glat (f.eks. køkkenlåger), kan det være en god idé at bruge en særlig hæftegrunder. Slib efter igen med fint sandpapir .

Vejledning til behandling af ubehandlede MDF produkter. Da MDF – plader ( medium density fibre board) suger en del maling, er det vigtigt at grunde materialet før påføring af maling. FAXE GOlak Hvidunder Grunder påføres i et jævnt, tyndt lag med svamp eller rulle, eventuelt på skaft, i træets længderetning. Når jeg maler mine kabinetter ude i garagen, så starter jeg med at sprøjte en god tyk gang filler på det rå mdf. Det virker som en grunder samt sprayspartel.

Når det først er tørret så begynder jeg at spartle fejl væk med polyester spartel. Pladerne ses ofte anvendt til fabrikation af møbler, men kan også anvendes til skillevægge, inddækninger samt en række andre formål. Pladerne er i familie med spånpladen, men MDF-pladerne er specielt efterspurgt, fordi de er lette og enkle at arbejde . MDF plader Der findes en række af MDF – plader til forskellige formål.