Diy opslagstavle gitter

Her kan du finde forskellige udgaver, som du selv kan lave. May Rionet bruges egentlig som armeringsgitter , når man f. Men de kan også bruges til andre og lidt mere spændende ting, i hvert fald hvis du spørger mig. En håndværker mand vil nok ryste lidt på hovedet.

Må jeg her præsentere min nye opslagstavle lavet af rionet. Og det kræver faktisk ikke .

Jeg har længe ønsket mig en “ gitter – opslagstavle ” og set forelsket på alle de fine billeder på nettet af andres. Der findes utallige DIY -projekter med dem, men da jeg fandt dette Barsö espalier fra IKEA (til kun kr. for stk.!!), fik jeg idéen til at lave en lidt nemmere version af gitter -opslagstavlen – så eftersom det ikke er helt. Mar Translation: My latest DIY project is this board made of steel mesh. A big plus about the board is that the possibilities of what and how things can be hung on it are almost endless, which is really practical when you have a . Opslagstavle Mesh i sort fra House Doctor Enkel opslagstavle med et forfinet industrielt look, som du kan finde praktisk anvendelse for i alle boligens rum.

Kombineret med clips og klemmer får du et fint display til postkort, huskesedler og børnenes tegninger. I køkkenet kan du få yndlingsopskrifterne op i øjenhøjde, og bruge . DIY – opslagstavle med Barsö espalier fra Ikea – Krealoui.

Mette og Camilla Marie står bag den meget inspirerende og kendte interiørblog HOMESICK. Med fokus på interiør, inspiration og personlig boligstil, er der altid gode tips at hente hos de to piger. Apr Opslagstavle af rionet – DIY. Jeg så, ved et tilfælde, at andre havde anvendt rionet til at hænge op på væggen, som en slags opslagstavle. Oct Jeg har i lang tid ønsket mig en eller anden form for opslagstavle.

Jeg har førhen haft sådan en almindelig en til nåle, den var vidst også hjemmelavet. En opslagstavle jeg kan bruge som moodboar til huskesedler, billeder eller smykker og den slags. Jeg besluttede derfor også at lave denne her selv, . Jul Først skal du sætte gitteret op, det har jeg gjort med to L-kroge øverst på gitteret. Da det kun er billeder der skal hænges på, og dermed ikke noget tungt, har jeg valgt L-kroge.

Hvis du skal have tungere ting hængende på, så vil jeg foreslå at bruge rigtige skruer og sætte skruer i flere steder i gitteret. May Det kan næppe betegnes som nogen ny eller revolutionerende idé at lave en opslagstavle af disse metalgitrer som bruges til at støbe beton med. Men ikke desto mindre har jeg nu fået min helt egen version, som jeg gerne vil vise jer. Feb Gitter opslagstavlen er designet af House Doctor, og designet er rustikt med en smart gitterlomme nederst.

Til en opslagstavle som denne er . Anna vil kreere en personlig opslagstavle til Clara, og hun har derfor fremfundet lærre maling og. Brug vores trådgitter som opslagstavle på hjemmekontoret eller til at organisere dine køkkenredskaber. Det, der er brugt i her, er købt i Bauhaus.

En hammer (eller en boremaskine). Beslag – altså noget til at hænge gitteret op med. Der hører nogle beslag me når man køber gitteret. Kan man ikke lide dem, så kan man også bruge kroge, søm eller skruer. I dette tilfælde er der brugt vinkelsøm.

Simply hang a tough enough branch to the ceiling, add hangers, and you got yourself an simple DIY entryway project. Find this Pin and more on Living Room by Hipnerd63. Diy Crafts Ideas Tree branch clothes . Køb og salg af Gitter Opslagstavle i Til boligen på DBA.